Professionele Muziek Opname

Meld je nu aan voor een gratis intake gesprek

Over QBest

QBest studio biedt de mogelijkheid om een professioneel klinkende eigen single, EP of album te verwerkelijken. Vocalisten kunnen komen om opnames te maken en beat makers om te kijken naar verbeterpunten in de mix van hun projecten ( voor meer info kijk naar audio consults ). De studio zelf is ook te gebruiken om nog verder te werken aan de productie. Denk hierbij aan nog wat percussie opnemen, of geluiden toevoegen met de verschillende keyboards/ synthesizers die aanwezig zijn. Hiernaast zijn wij natuurlijk in staat om elke track te voorzien van een professionele mix en/of master.

Studios QBest
Professioneel klinkende single

Audio Consult

Wanneer je muziek maakt is het creatieve proces natuurlijk waar je het meeste plezier uithaalt. Maar het lukt niet iedereen om zijn of haar tracks te laten klinken als die van je favoriete producer. Hier krijgen wij geregeld vragen over wanneer er mensen langskomen in onze studio, en vandaar dat we zijn begonnen met audio consults. Een mogelijkheid om 1 op 1 met onze audio engineer te kijken naar de mix van je projecten, en te zoeken naar verbeterpunten.

Voor meer info nodigen we je graag uit voor een intakegesprek hier bij ons in de studio

Aanmelden

Sessie muzikanten

Zou je nog een extra instrument willen toevoegen aan je productie? Of een muzikale begeleiding speciaal gemaakt voor jou, in de vorm van een beat of een cover. QBest studio biedt de mogelijkheid om sessie muzikanten in te huren hiervoor. Deze kunnen je helpen waar nodig, en je muziek net nog wat extra’s geven!

professioneel klinkende eigen singleWij bieden de mogelijkheid om een professioneel klinkende eigen single, EP of album te verwerkelijken.

Technische en creatieve ondersteuningTechnische en creatieve ondersteuning: Een professionele audio engineer die je begeleid bij het hele creatieve en technische proces.

audio engineerEen mogelijkheid om 1 op 1 met onze audio engineer te kijken naar de mix van je projecten, en te zoeken naar verbeterpunten. Voor meer info nodigen we je graag uit voor een intakegesprek.

promoQbest